Kansainväliset palvelut  Kotisivu  Ketkä ovat asiakkaitamme
 Valmennukset  

 Asiakas-lupauksemme
 E -koulutukset  E -learning    Asiantuntija-verkostomme
 

Asiantuntijaverkostomme

Verkostossamme on satoja oman osaamisalueensa parhaita kouluttajia ja konsultteja. Kouluttajistamme  löytyy sekä Suomen parhaita että kansainvälistä huipputasoa olevia osaajia.

Esimerkiksi johdon kouluttajistamme löytyy sekä strategian, henkilökehittämisen, organisaatiokehittämisen että johtamisen käytäntöjen huippuosaajia.

Esimiesvalmentajamme ovat tehneet Pohjoismaissa useita valmennusprojekteja, joista monesta löytyy myös asiakkaidemme antamia suosituskirjeitä.

Myynnin ja markkinoinnin osa-alueilla  verkostoomme kuuluu johtavia valmentajia Suomesta ja muista maista. Mm. internet- tai web-markkinoinnin alueella partnerimme ovat kansainvälistä kärkijoukkoa.

 Muiden asiantuntijavalmennusten osalta teemme yhteistyötä myös muiden organisaatioiden kanssa. Coaching osaajamme kuuluvat yhden maailman johtavan Coaching-talon, Adler Coachingin valmentajiin, Green Lean ja Lean osaajamme ovat joko European Green Lean Associationin (EGLA) tai ASQ –sertifioinnin omaavia kehittäjiä ja muillakin osaamisalueilla tarjoamamme kehittäjät ovat huipputasoa.